Terjärv är en liten by i Österbotten. Redan för över ett sekel sedan sökte sig män ända till Amerika för att bygga hus av hög kvalité för hand och med skicklighet. Idag representerar samma kunnande en stark tradition ända från år 1974 då Teri-Hus blev hustillverkare och började leverera högkvalitativa trähus. Varje Teri-hus är unikt, liksom dess ägare. Något har de trots allt gemensamt. Materialen är nämligen av god och hållbar kvalité och de är byggda av professionella byggare.

Top 3 skäl varför välja Teri-Hus


Skräddarsytt

Du har en dröm. Vi hjälper dig att förverkliga den genom att bygga ett hus som motsvarar dina önskningar både till utseende och egenskaper. Teri-Hus bygger enastående trähus vars konstruktion håller väder och vind. I praktiken kan du ändra våra husmodeller nästan hur som helst eller designa ett hus helt enligt egen stil, som våra planerare hjälper dig att verkställa.

Hållbar Kvalitet

Professionellt handgjorda element med 10 års garanti.

Vi har grundprinciper som vi inte prutar på. En av dem är kvalitéten. Därför använder vi oss enbart av förstklassigt och hållbart material till våra trähus. Därför kan vi också lova 10 års garanti på våra huselement. Vi använder oss, även i mån av möjlighet, av finländskt, miljövänligt och återvinningsbart material.

Vår personal finns till för dig

Våra planerare hjälper dig i planeringen av ditt drömhus och våra egna byggare monterar för bästa resultat.

Det är ett stort beslut att bygga ett hus och ofta en lång process. Därför är vårt mål att göra det så bekymmerslöst och smidigt som möjligt. Hela vår personal från försäljare till planerare finns tillgänliga för att hjälpa dig med ditt husprojekt. För att försäkra oss om att slutresultatet blir så bra som vi lovat så monteras huset av våra erfarna montörer.