Moderna husmodeller

Att välja en husmodell i din egen stil är viktigt för att du ska kunna trivas och känna dig som hemma. Kanske drömmer du om ett stilrent och modernt hus. Ser du framför dig ditt drömhus med ljusa öppna rum och stora fönster? I så fall lönar det sig att bekanta dig närmare med vårt stora utbud av moderna hus.

Ett modernt hus har ofta stora öppna rum med stora fönster så att rummen får så mycket naturligt ljus som möjligt. De moderna husen är ofta stilrena med raka kanter och linjer till skillnad från de klassiska lantliga husen med mansardtak och breda fönsterkarmar. Det bästa med att bygga ett eget hus är att du själv kan bestämma hur det ska se ut. Du kan antingen välja en helt modern stil i alla detaljer eller också blanda ihop det bästa från flera olika husmodeller och inredningsstilar för att få fram ditt drömhus.

Teri-Hus erbjuder en mängd olika moderna husmodeller för att du ska kunna hitta den som passar dig bäst. En av våra populära moderna husmodeller är Cubo. Cubo är en enkel och stilren modell med stora ljusa utrymmen som gör det lätt att umgås. Cubo-modellen är ett klassiskt val för dig som vill välja ett hus med en nutida arkitektur. Även vår toppmoderna husmodell Moderna representerar den bästa byggkunskapen från Österbotten i Finland. Moderna-modellerna har en stil och funktionalitet som gör att de passar utmärkt även för större familjer. En tredje modern husmodell är Visio med en öppen planlösning och en välkomnande atmosfär. Du kommer väl ihåg att alla våra husmodeller kan anpassas enligt dina behov och önskemål. Detta betyder att du kan få ditt hus i alla storlekar med en planlösning som passar dig bäst. I praktiken kan du ändra våra husmodeller precis hur du vill.

Vi på Teri-Hus bygger alla våra hus av förstklassigt material och hög kvalitet. Alla våra husmodeller är mycket hållbara för att tåla vårt nordiska klimat. För oss är det mycket viktigt att du får ditt drömhem byggt in i minsta detalj. Vi vet att det är en lång process att bygga ett hus och är därför alltid redo att hjälpa dig. Alla hus vi bygger är unika, precis som dess ägare.

Du hittar inspiration och idéer till planlösningar för moderna hus på vår webbplats. Men det lönar sig att också söka inspiration från andra hus eftersom vi alltid kan anpassa planlösningarna efter just din smak.

Moderna husmodeller: