Husmodeller just för dig

Vi på Teri-Hus har över 40 års erfarenhet av husbygge och vet med säkerhet att ingen kund är den andra lik. Varje husägare är unika personer med särskilda önskemål och preferenser så varje hus bör därför vara unikt och format för att passa just sin ägare. Här nedan har vi gjort det väldigt enkelt för dig att själv välja vilka husmodeller du vill titta närmare på för att hitta den som passar bäst för just dig. Du kan filtrera husmodellerna efter olika egenskaper för att enkelt komma fram till vilken husmodell som passar dig bäst. Kanske du rentav hittar det perfekta huset som redan känns fullständigt anpassat för dina behov. Men det är som sagt heller inga problem ifall du vill ändra på något. Alla husmodeller kan skräddarsys eller planeras helt enligt dina egna planer.

Är du intresserad av exempelvis ett klassiskt 1 plans egnahemshus i storleken 100-149 m2 är det bara att kryssa i motsvarande rutor för att endast se de husen som bäst motsvarar de önskemålen. Sedan kan du fritt klicka dig runt och få inspiration till ditt hem. Du kan också kryssa i flera rutor under samma kategori om du exempelvis vill ha ett hus med antingen 4 eller 5 rum. Och kom ihåg att ingen av husmodellerna är bundna till sina planlösningar. Hittar du en husmodell som ligger dig varmt om hjärtat men med en planlösning som inte fungerar i din situation kan du fundera på att välja en planlösning från en annan husmodell. Eller varför inte designa en helt ny med hjälp av våra duktiga planerare. Det lönar sig alltså att söka bland alla våra olika husmodeller för att hitta den ideala lösningen.

Kolla in den klassiska Matilda som med sitt vackra mansardtak frambringar känslan av en traditionell och romantisk herrgård. Även Carolina andas lantlig romantik med sin ståtliga fasad och stora terrasser. Eller varför inte den rymliga Victoria som passar i såväl stad som på landsbygd och utstrålar en stor respekt för det traditionella. Lutar du istället åt en mer nutida byggnadsstil rekommenderar vi att du klickar dig in på vår moderna Cubo modell. Också våra husmodeller Visio och Moderna är som namnen antyder toppmoderna och snygga val där vi frångått den traditionella träarkitekturen. Om du tänker bygga ditt hus i en sluttning passar vår husmodell Johanna bra. Den är speciellt framtagen för att framhäva din tomts bästa sidor. Och dessutom riktigt snygg.

Det är bara att börja välja och vraka bland alla våra husmodeller för att hitta det ideala huset som ska bli ditt framtida hem. Och kom ihåg att det du älskar med våra hus framhäver vi och det du vill ändra på ändrar vi på.

Husmodeller, som blir till hem

Teri-Hus erbjuder husmodeller där du hittar stil, utseende och storlek enligt dina egna behov. Drömmer du om ett hus med ett traditionellt lantligt romantiskt stuk? Eller kanske dras du mera till en modern, enkel och stilren modell? Söker du kanske en stil där den finländska klassiska trähusfasaden framträder?

Våra Teri-Hus modeller erbjuder allt detta, eftersom det är möjligt att helt skräddarsy huset eller välja en av fyra färdiga fasadstilar. Om du vill ha en alldeles egen stil på ditt drömhus kan du frångå våra färdiga modeller, eftersom våra planerare hjälper dig att förverkliga dina drömmar alldeles från början!

Vi på Teri-Hus tror att husmodeller bäst förvandlas till ett hem, då du själv kan påverka både husets utseende och dess planlösning. Vi vill göra byggandet av unika hem så smidigt som möjligt. Vi kan säga att Teri-Hus modellerna lever enligt kundens behov. Förutom att en husmodell är skräddarsydd så är även alla modeller i sortimentet byggda av förstklassigt material på ett professionellt sätt, med respekt för traditioner.

Inspireras, finn ditt drömhus eller få idéer för planlösning och fasad genom att bläddra i vår katalog.