Går du och drömmer om ett alldeles eget hus? Eller har du kanske redan kommit så långt att du är redo att börja bygga, men ännu inte riktigt bestämt dig för färg, stil, storlek, hustyp och så vidare? Eller älskar du helt enkelt att titta på bilder och läsa berättelser om välgjorda, häftiga och underbart vackra hus? Vem gör väl inte det? Oavsett vilket stadie du befinner dig i rekommenderar vi att du tar en titt i någon av våra huskataloger som du hittar nedan. Alla våra huskataloger kan beställas kostnadsfritt och är tillgängliga för alla, så du kan utan problem beställa hem en av varje eller de som du tror att är mest givande för dig. Om du så önskar kan du även läsa huskatalogerna online här.

Klicka här för att beställa katalogen!

Anpassa hemmet efter egna önskemål

Genom våra huskataloger kan du låta dig inspireras av hur andra har valt att bygga sina hus och få fina idéer till ditt eget hem. Du kommer definitivt att hitta saker du älskar med husen vi byggt genom åren, men kanske även små eller större detaljer du själv skulle vilja göra annorlunda. Lyckligtvis låter vi på Teri Hus dig anpassa ditt framtida hem helt enligt dina egna önskemål och preferenser. Självklart är det du som bestämmer hur ditt hem ska se ut. Varje ägare och Teri-hus är unikt. Det här innebär alltså att det inte bara är små finjusteringar gällande färger och stilar du kan påverka, utan att du ända från början till slut kan designa ditt egna Teri-hus i allt som gäller utseende, planlösning och egenskaper. Hur du än väljer att ändra på våra färdiga modeller kan du alltid lita på att garantin och den hållbara kvaliteten står kvar.

Beställ hem någon av våra huskataloger redan idag så kan du i lugn och ro fördjupa dig i dem och designa ditt drömhus. Våra planerare och montörer finns sedan alltid här för att hjälpa dig verkställa dina planer.

Här kan du beställa katalogerna!